whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

taká malá drama queen ^_^

vo vzťahoch sa nejako vždy všetko človeku vracia..

občas mám ten pocit.. ale dobre.. asi nie vždy.. a asi nie všetko.. a je možné, že len priveľa analyzujem.. a porovnávam..

vec je taká.. v piatok (20.9.) som skajpovala chvíľku s Tilkom.. okolo takej pol tretej, keď sa vrátil z Rockfabrik.. ach, ten jeho zvyk chodiť tancovať sám.. tak sme sa aj spoznali.. no itak je to hrozne creepy.. volali sme si 3/4 hodinku do pol štvrtej.. ale písala som si popritom s BB..

neviem, ale s BB sa lepšie píše.. keď šiel potom Tilko spať, BB mi začal strašné litánie písať, a mňa nebavilo čakať, kým ich dopíše, lebo veď bolo už 3/4 na 4 a okrem písania s ním som už fakt nemala čo iné čo robiť. tak som mu navrhla, nech si zavoláme, že je to rýchlejšie..

a tak sme volali.. do 11 rána! ^_^ viem, keby to Tilko vedel, tak asi žiarli.. a keby vedel, o čom sme sa rozprávali, tak možno ešte viac.. hoci neviem, či by na BB dokázal žiarliť. ale zisťovať to nebudem :-) náš vzťah je predsa založený na dôvere.. a ja tiež nemám rada, keď mi hovorí o tej kamarátke a vôbec...

najprv mi BB rozprával o jednej kamarátke, ktorej všetko hovorí, a ktorú xce za viac ako kamarátku, ale ona už pár týždňov "randí" s nejakým chlapcom, ktorý ju volal k sebe a pýtala sa ho, čo má robiť. on sa pýtal mňa, čo jej má poradiť.. ako vždy, BB rozprával o dosť viac, ako ja.. a často som mu aj vôbec nič neodpovedala.. a jeho obľúbená téma, samozrejme.. my..

ako na mňa stále myslí.. ako sa stále trápi.. aj keď už nie tak, ako predtým.. ako mu ma všetko pripomína - teliatko, prasiatko, uschnutá valentínska ruža, posteľ, kde sme spolu spali, nejaké odkazy, čo som mu kedysi napísala, suchý šampón, ktorý som si tam zabudla... povedala som mu, nech sa toho zbaví, alebo to niekam schová, ale nexce..

a že ako ľutuje, že nebol viac so mnou, keď som tam bola.. že mal chodiť so mnou spávať, a nie dlho potom.. a byť lepší k mojim priateľom.. a spomínal, aké to bolo na začiatku a zase xcel počuť moju verziu.. a spomínal, ako sa s dákym kamarátom o mne rozprával a plakal asi päť minút vkuse.. a potom plakal aj predo mnou..

 

tak som to zase porovnávala s M. .. ako BB na mňa stále myslel, ako sa trápil, kým ja som si naňho sotva spomenula.. tak to bolo ako som sa trápila pre M., stále naňho myslela, kým on si sotva spomenul, že xistujem.. na druhú stranu sa 'to' vrátilo aj BB, ako ma ignoroval, keď ma tam mal.. tak teraz mu to nariekanie vážne nepomôže.. aj tak podľa mňa ho viac trápi, že si už tak skoro asi žiadne dievča nezbalí, ako to, že ma stratil..

ešte aj povedal, že daktorí kamaráti mu povedali, že si za to môže sám, že sa to skončilo, lebo si ma nevšímal.. celkom ma to prekvapilo, lebo to by ma ani nenapadlo, taký uhol pohľadu.. a vravel o strašne veľa chybách, čo urobil, alebo ja som urobila, čo viedlo k tomu, že je koniec..no bola to pravda.. bola som rozhodnutá, že si ho 'nenechám' ešte než som spoznala Tilka.. takže je v tom vlastne nevinne O:-)

snažila som sa mu pomôcť.. dohovoriť mu, aby nežil stále v spomienkach.. nie je mi to ani moc príjemné, že to stále dookola xce preberať.. hoci aj ja som asi dookola analyzovala, čo bolo s M. .. no aspoň nikdy nie s ním.. vďakabohu :-) 

samozrejme sme rozoberali aj iné veci.. pýtal sa ma aj, aký je tilko v posteli.. ale neodpovedala som O:) úprimná odpoveď by ho asi rozsekala ^_^ no on mi sľúbil, že mi povie, aká bude jeho ďalšia v posteli :P a že nás porovná.. ach.. chlapi ^_^

 

no nič.. však ho to prejde O:-) nebudem mu písať moc často.. on mi nepíše.. čaká, kým napíšem prvá ^_^ no na jednu vec minimálne bol náš rozhovor dobrý.. ukázal mi, ako cheatuje v criminal case a tak som totálne uťala hrať to.. úplne pokazil celú zábavu..

 


daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014